Toiminta

Treenit

ESRAJA järjestää viikoittain ratsujousiammuntatreenejä eri puolilla Etelä-Suomea. Treenejä pyörittävät Jatilan ratsujousiammunnan treenirinki (Mäntsälä), Hertsby Stallgårdin ratsujousiammunnan treenirinki (Sipoo), ESRAJA:n Kymenlaakson alueen treenirinki sekä ESRAJA:n Turun Alueen Treenirinki.

Pääosin harjoitukset toimivat vapaatreenien periaatteella, eli niissä ei ole varsinaista opetusta mutta kavereilta voi kysellä neuvoja ja vinkkejä. Treeniaika on usein jaettu kahteen osioon ja treeneihin osallistujat kahteen ryhmään. Ensimmäisen ryhmän ratsastaessa toinen ryhmä voi ampua maasta ja kerätä ratsastajille nuolia, ja ryhmien vaihtuessa sama toisin päin.

Mäntsälän sunnuntaitreenit: Jatilan talli

ESRAJA:n treenit sunnuntaisin klo 16-18 Jatilan 13619853_10207175391970471_5934924771822028821_ntallilla Mäntsälässä. Treeneihin ovat tervetulleita kaikki perusratsastustaitoiset, jonkin ratsujousiammuntakurssin käyneet, ESRAJA:n jäsenet. Yhdelle kokeilukerralle saa tulla ennen seuraan liittymistä!

Treeneistä vastaa Marjo Dubeck ja treeneihin ilmoittaudutaan ennakkoon hänelle joko Jatilan treeniringin FB-sivulla tai sähköpostilla marjo.esraja@gmail.com. Treenimaksu on hevosvuokra 30 e/ 60 min. Maksu maksetaan käteisellä paikan päällä.

 

ESRAJA:n Turun alueen treenit

ESRAJA järjestää viikottaisia maasta-ammuntatreenejä Turun alueella sekä reissuja ESRAJA:n yhteistyötalleille ratsujousiammuntatreeneihin. Uusia kokeilijoita otetaan mieluusti mukaan, opastetaan lajissa alkuun ja ohjataan mukaan treenaamaan!

Treeneistä vastaa Anni Jauhiainen ja treeneihin ilmoittaudutaan hänelle joko Turun treeniringin FB-sivulla tai sähköpostilla annij.esraja@gmail.com.

Tervetuloa mukaan!

Kurssit

ESRAJA järjestää ratsujousiammunnan alkeiskursseja, kansainvälisten huippuopettajien viikonloppukursseja ja kaikkea siltä väliltä! Tiedot tulevista kursse14937055_10211308651538493_869791358_nista päivitetään tälle sivulle ja niihin on aina erillinen ilmoittautuminen. Voit myös kerätä kaveriporukan ja toivoa tietynlaista kurssia, pyrimme toteuttamaan toiveet mahdollisuuksien mukaan! Toiveita voi lähettää tapahtumavastaava Anna Minkkiselle sähköpostiin anna.esraja@gmail.com.

Kisat

ESRAJA:n kisoissa pääset mittaamaan taitotasoasi ja suorituskykyäsi paineen alla hauskassa dsc_0342-2ja kannustavassa ilmapiirissä! Yhdistys järjestää erilaisia kisoja leikkimielisistä harjoituskisoista aina suunnitelmissa oleviin kansainvälisiin kisoihin asti. Yhdistys pyrkii myös tarjoamaan mahdollisuuksia osallistua International Horseback Archery Alliancen (IHAA) Postal Match -etäkilpailuihin. Tiedot tulevista kisoista päivitetään tälle sivulle ja niihin on erillinen ilmoittautuminen.

Tietoa erilaisista kisaradoista, pisteytyksestä ja kansainvälisistä kisoista IHAA:n sivuilla.

Mainokset