Toiminta

Treenit

ESRAJA järjestää viikoittain ratsujousiammuntatreenejä eri puolilla Etelä-Suomea. Treeneihin ovat tervetulleita kaikki ratsujousiammunnan alkeis- tai peruskurssin käyneet henkilöt, jotka omaavat perusratsastustaidon ja osaavat käsitellä jousta ja nuolia turvallisesti hevosen selässä. ESRAJA:n treeneihin saavat osallistua muutkin kuin ESRAJA:n jäsenet kaksi tutusmiskertaa, jonka jälkeen treenaajien toivotaan liittyvän ESRAJA:n jäseniksi tai vaihtoehtoisesti treenimaksuun lisätään 5 e / kerta seuran osuudeksi.

Treeneistä riippuen ne sisältävät joko ohjausta tai toimivat vapaatreenien periaatteella, eli niissä ei ole varsinaista opetusta mutta kavereilta voi kysellä neuvoja ja vinkkejä. Treeniaika on usein jaettu kahteen osioon ja treeneihin osallistujat kahteen ryhmään. Ensimmäisen ryhmän ratsastaessa toinen ryhmä auttaa ratsailla olevia ja kerätä ratsastajille nuolia, ja ryhmien vaihtuessa sama toisin päin.

Tarkista aina ilmoittautuessasi kunkin treeniringin omat säännöt ja käytännöt!

Tällä hetkellä aktiivisia treenirinkejä löytyy seuraavista paikoista:

Islanninhevostalli Sydänkavio, Lohja
Hertsby Stallgård, Sipoo
Artemis/Peikin Talli, Kauniainen
Millitalli, Vihti
Lähderannan talli, Tuusula
Hännilän tila, Sauvo
ESRAJA:n Turun Alueen Treenirinki, Turku
ESRAJA:n Kymenlaakson Alueen Treenirinki, Kymenlaakso
Rauman Treenirinki, Rauma

Kurssit

ESRAJA järjestää ratsujousiammunnan alkeiskursseja, kansainvälisten huippuopettajien viikonloppukursseja ja kaikkea siltä väliltä! Tiedot tulevista kursse14937055_10211308651538493_869791358_nista päivitetään ESRAJA:n FB-sivun tapahtumakalenteriin ja niihin on aina erillinen ilmoittautuminen. Voit myös kerätä kaveriporukan ja toivoa tietynlaista kurssia, pyrimme toteuttamaan toiveet mahdollisuuksien mukaan! Toiveita voi lähettää tapahtumavastaava Anna Minkkiselle sähköpostiin anna.esraja@gmail.com.

Kisat

ESRAJA:n kisoissa pääset mittaamaan taitotasoasi ja suorituskykyäsi paineen alla hauskassa dsc_0342-2ja kannustavassa ilmapiirissä! Yhdistys järjestää erilaisia kisoja leikkimielisistä harjoituskisoista aina suunnitelmissa oleviin kansainvälisiin kisoihin asti. Yhdistys pyrkii myös tarjoamaan mahdollisuuksia osallistua International Horseback Archery Alliancen (IHAA) Postal Match -etäkilpailuihin. Tiedot tulevista kisoista päivitetään ESRAJA:n FB-sivun tapahtumakalenteriin.

Tietoa erilaisista kisaradoista, pisteytyksestä ja kansainvälisistä kisoista IHAA:n sivuilla.