Infoa yleisölle

Yleisön saapuminen kisapaikalle

Kartta kisapaikasta löytyy täältä.  Huomaathan, että kartalla näkyvistä symboleista saa lisää infoa painamalla niitä.

Alueella on kaksi eri parkkipaikkaa:

1)     Hevostie (6-7): Kilpailun ajaksi on rajattu väliaikainen parkkipaikka raviradan pohjoisosassa, johon ajaminen tapahtuu Hevostien kautta. Pieni hiekkatie eroaa Hevostiestä Hevostie 6:n ja Hevostie 7:n välissä. Risteyksessä on viitoitus. Maksuton parkkeeraus, mutta kävelymatka yleisön alueelle kulkee raviradan koillisreunaa aina kotieläinpuiston portille asti (matka n. 350 m). Portti on avattu varta vasten tapahtumaa varten joten siitä kulkeminen on yleisölle ilmaista. HUOM! Kävelyreitti menee aivan radan vierestä, joten tätä kautta voi saapua  vain tasatunnein kunkin kilpailuryhmän suoritusten välissä. Kuuluttaja kuuluttaa tarvittaessa ohjeita yleisön kulkemiseen paikan päällä. Tarvittaessa parkkipaikalle voi jäädä odottamaan ryhmien vaihtumista, ja sieltä näkee myös hyvin kilpailijoiden suorituksia.

2)     Ravitie 6: Kotieläinpuiston parkkipaikka. Pääsee kulkemaan yleisöalueelle kotieläinpuiston aukioloaikoina (11-19), mutta reitti kulkee kotieläinpuiston kautta, joten täytyy maksaa sisäänpääsy 8e/hlö.

Muita huomioita yleisölle

  • Kotieläinpuistossa on mahdollista ostaa ruokaa ja juotavaa kahvila Riikinkukosta ja ravintola Saluunasta. Kahvila on aivan raviradan vieressä, joten sen terassilta voi myös seurata kilpailua. Lounas 7e/aikuinen. Kotieläinpuisto avoinna la-su 11-19. Lisätietoja: http://www.kotielainpuisto.com/
  • Sateen yllättäessä katsomoalueella on pieni katos. Sateenvarjot ovat sallittuja, kunhan niitä ei käytä kilpailusuoritusten aikana raviradan puolella (hevoset saattavat pelästyä).
  • Koirat ovat kiellettyjä tapahtuma-alueella. Tämä johtuu siitä, että yleisöalue sijoittuu kotieläinpuiston tiloihin.

 

Linkki turvallisuussuunnitelmaan

 

20616352_1662236827143788_1719177514_o

 

Mainokset