Ohjeita kisaajille

Kisaajien info:

Kisa-alueelle saa saapua perjantaina klo 14 jälkeen. Hevoset voi viedä suoraan talleille, joiden pihoilla on myös tilaa trailereille. Jokaiselle hevoselle on nimikoitu karsina. Täytäthän saapuessasi hevosen nimilappuun myös puhelinnumerosi! Näin voimme varmistaa, että hevosen omistajaan / kisaajaan saadaan välittömästi yhteys, jos hevosella havaitaan jokin hätä.

Muistakaa, että talli on hevosten koti ja lepopaikka viikonlopun ajan. Tallit ovat vain kisaajien ja hevosenhoitajien käyttöön.

Kisat etenevät julkaistun lähtölistan mukaisesti niin, että jokaisen ryhmän suoritukseen menee noin tunti. Seuraathan tapahtuman kulkua ja olet valmis hevosesi kanssa! Lämmittelyalueelle kannattaa siirtyä jo hyvissä ajoin, sillä sieltä on helppo seurata kisan etenemistä. Muista käyttää karttaan merkittyjä reittejä!

Kisat keskeytetään vain äärimmäisten sääilmiöiden takia, joten muista varautua sekä kuumaan että sateiseen säähän. Päivät ovat pitkiä, joten kannattaa varautua omilla eväillä! Kotieläinpuistosta saa myös ostettua lämmintä lounasta tai pienempää purtavaa.

Kisa-alueesta laadittu infokartta löytyy TÄÄLTÄ!

Majoittuminen tapahtuu muutaman kilometrin päässä olevalla mökkialueella. Mökkien ovet on päivisin suljettu ja avaimista vastaa Elina Puhjo.

Majoitusmökeille ajaessa navigaattorien ohjaama reitti kulkee asuinalueen läpi, jota ei saisi käyttää. Ajo-ohjeet kisa-alueelta mökeille löytyvät TÄÄLTÄ!

Maksut:

SM-kisojen kisamaksu on 20e ja se maksetaan tilille FI16 7997 7997 9320 20, saajaksi Etelä-Suomen Ratsujousiampujat Ry ja viestiksi “Oma nimi – SM-kisamaksu”. Eräpäivä maksulle on 15.7.2017.

Muut kulut: 
  • Karsinapaikka pe-su on 50e / hevonen, sisältäen aamuruokinnan (ruuat karsinan eteen valmiiksi illalla), ei sisällä heiniä tai muita ruokia.
  • Kisaajien on mahdollista majoittua yhteiselle mökkialueelle n. 6 km päähän kisa-alueesta. Hinnat yhteismajoitukselle ovat: sänkypaikka 15e, lattiapaikka 10e ja telttapaikka 5e.

Karsina- ja mökkimaksut maksetaan ESRAJA:n tilille FI16 7997 7997 9320 20. Viestiksi “Oma nimi – SM karsinavuokra / majoitusmaksu”. Maksu 1.8 mennessä.

SM-kisojen kisapaidan voi tilata TÄÄLTÄ!

Turvallisuussuunnitelma

20616352_1662236827143788_1719177514_o

 

 

Mainokset